Liidipalvelu

Kaipaako myyntisi liidejä? Onko sinulla huipputuote, jonka haluaisit ihmisten käsiin? Liidipalvelumme auttaa! Olemme myyneet liidipalvelumme kautta niin verkkokursseja, kuin fyysisiäkin tuotteita. Liidipalvelua voidaan käyttää myös tapaamisten bookkaamiseen,

 

Miten Liidipalvelu Toimii?

Liidi palvelu toimii, koska määritämme tarkasti minkä loppuasiakkaan ongelman palvelu/tuote ratkaisee. Näin voimme luoda vastustamattoman tarjouksen, jota ihanneasiakkaasi ei voi ohittaa.

Haluamamme asiakkaat löydämme Facebookin mainoskohdennusten avulla, näin voimme myös luoda laskeutumissivulle sekä mainoksiin sisältöä, joka puhuttelee juuri haluamaasi asiakaskuntaa.

Ässä Liidipalvelun Hihassa - Upsell

Upsell on varmasti monelle tuttu käsite, mutta miten se toimii verkossa? Kun asiakas on käynyt laskeutumis sivun ensimmäisen vaiheen lävitse ja joko tilannut testipakkauksen tai antanut yhteystietonsa, annetaan hänelle mahdollisuus nousta seuraavalle portaalle. Porras voi olla testipakkauksen vaihto normaaliin pakkaukseen tai esimerkiksi mahdollisuus saada lisäalennus, jos asiakas toimii HETI.

Keskiarvoisesti 30% ihmisistä tarttuu liidisivustoillamme tarjoamiimme upsell mahdollisuuksiin.

Liidipalvelu
2500
  • Asiakaskartoitus - Kuka on Asiakkaasi

  • Liidisivuston Rakentaminen

  • Facebook Kampanjan Luonti

  • Facebook mainosten hallinta 1kk ajan

Hinnat ALV 0%. Kampanjan jatkaminen 200€/kk+ALV.

Löydä uudet asiakkaasi netistä, tee sinäkin Liidipalvelu -kampanja!

Scroll to Top